Fotbollströja
Köp Porto matchtröja med eget tryck

Köp Porto matchtröja billigt online, Porto matchtröja med eget tryck

=

när kommer nya Porto matchtröja til salg

Ingen bestämd tidpunkt.

Chelsea-chefen Frank Lampard har anklagat delar av media för att använda "bekräftelsebias" för att väcka negativitet bland supportrarna när pressen ökar på hans framtid.

Lampard känner av värmen efter fem förluster i Chelseas senaste åtta Premier League-matcher.

Porto matchtröja med navn nummer

Spelarnas tröjnummer kan variera beroende på säsong, lag och övergångar. Dessa nummer kan ändras på grund av övergångar eller nya säsonger.

Inför söndagens FA-cupmatch i fjärde omgången med Luton tog Lampard sikte på en del av pressbevakningen de senaste veckorna.

Lampards kommentarer kom under en taggig presskonferens som innehöll flera svåra frågor om pressen han mötte - och namnen som kopplades till hans jobb. Han medgav att det skulle vara "nonsens" att diskutera nästa säsong.

Porto matchtröja med favoritspiller fotbollshop

FotballShop på Bfotboll.com har Norges största urval av officiell supporterutrustning inom fotboll. Hos oss får du allt samlat i en butik.

Han fick också frågan om hur han stänger ute allt oväsen. "Jag lyssnar inte på det", sa han. "Det finns bara överallt om du vill gå och scrolla genom sociala medier eller något. Det gör jag inte.

Lampard insisterade på att "trycket är bra" och att denna svacka kan bevisa hur hans lag skapades.

Var du kan köpa Porto matchtröja til kampe

Webbplatser som Bfotboll.com kan ha Porto matchtröja tillgängliga från pålitliga säljare.

Lampard avslöjade att han inte har sökt råd från någon av sina tidigare tränare men på fredagen gav Evertons chef Carlo Ancelotti sin åsikt. "Lampard vet bättre än jag - eller som jag - vilken press varje manager har", sa han.

Samtidigt bad Lampard återigen tålamod med Kai Havertz efter att 21-åringens kamp fortsatte i 2-0-förlusten mot Leicester på tisdagen.

Kan jag få mitt namn och nummer på Köp Porto matchtröja med gratis fragt?

Ja, många butiker erbjuder personifieringstjänster där du kan lägga till ditt namn och nummer på tröjan.

Hur länge håller en Köp Porto matchtröja?

Hållbarheten på en Köp Porto matchtröja på tilbud beror på hur väl den sköts. Med rätt skötsel och underhåll kan tröjan hålla i flera år.

Allright © Fotbollströjor 2023-2024