Fotbollströja
Köp Bologna tröja korta ärmar med eget tryck

Köp Bologna tröja korta ärmar billigt online, Bologna tröja korta ärmar med eget tryck

=

Bologna tröja korta ärmar med hurtig levering nummer

Spelarnas tröjnummer kan variera beroende på säsong, lag och övergångar. Dessa nummer kan ändras på grund av övergångar eller nya säsonger.

Milan-bossen Stefano Pioli valde en 4-2-3-1-uppställning oftare än inte förra säsongen och valde att använda Kessie som en av de två pivoterna framför försvaret. Detta gjorde att Kessie kunde blomstra i Serie A.

24-åringen kunde bryta linjer, spela forward och göra mål, samtidigt som han behöll en defensiv närvaro för Milan. Som ett resultat gjorde Kessie anmärkningsvärda mål över alla tävlingar förra säsongen - övertrumfande Wijnaldums siffra på två.

ny Bologna tröja korta ärmar på tilbud

Kan du kolla på webbplatsen Bfotboll.com och se om det finns några nya Bologna tröja korta ärmar?

Kessie kan tillföra ytterligare eldkraft till Klopps sida - som bara gjorde mål jämfört med Manchester Citys förra mandatperioden - och bli instrumental i deras anfallsfilosofi.

Kessie skulle också vara en bra värvning för Liverpool eftersom han är tillräckligt robust för att undvika att lägga till Liverpools skadeproblem.

Begränsad upplaga Bologna tröja korta ärmar til hold

Begränsade upplagor av fotbollströjor har ofta specialdesign, unika detaljer eller unika färger för att fira speciella händelser eller jubileum.

Under vad som hade varit ett fotbollsår utan motstycke tack vare coronavirus-pandemin - var många fotbollsspelare uteslutna skadade på grund av en begränsad försäsong och ett hektiskt schema. Kessie missade dock knappt en match.

Kessie spelade in flest minuter spelade av någon utespelare för AC Milan under säsongen 2020-2021. Theo Hernandez var näst på tur men hann med nära 300 minuter mindre än 24-åringen.

Kan jag få mitt namn och nummer på Köp Bologna tröja korta ärmar til fans?

Ja, många butiker erbjuder personifieringstjänster där du kan lägga till ditt namn och nummer på tröjan.

Hur länge håller en Köp Bologna tröja korta ärmar?

Hållbarheten på en Köp Bologna tröja korta ärmar med favoritspiller beror på hur väl den sköts. Med rätt skötsel och underhåll kan tröjan hålla i flera år.

Allright © Fotbollströjor 2023-2024